Kocken & Grisen

EXKLUSIV CATERING I NORRTÄLJE

Smakrikt och experimenterande mathantverk i Roslagen

Oförglömlig catering av Kocken & Grisen, för dig som ska anordna en större grillfest, företagsevenemang eller andra slags event! I vårt kök i Roslagen flödar ständigt kreativiteten. Samtliga mathantverk är framtagna under år av experimenterande och är älskade inslag i våra grillfester och event! Vi erbjuder catering till grillfester och bröllop i Norrtälje och dess omnejd som exempelvis Rimbo, Hallstavik, Grisslehamn och Östhammar. Allt från lufttorkade hantverkskorvar och fint grillat kött till smakfulla tilltugg.

Kontakta oss för catering

Bröllop eller event i Norrtälje? Med vår catering får gästerna en underbar matupplevelse

Ska du ordna en företagsfest, ett event, en grillfest eller ett bröllop? Då har du kommit rätt! Kocken och Grisen erbjuder catering i Norrtälje och vi är redo att göra din fest till en riktig höjdpunkt. Vi på Kocken & Grisen älskar mathantverk och tillagar dem med gott om kärlek, passion och omsorg med endast de bästa råvarorna, vilket bäddar för goda smaker under hela tillställningen, med andra ord en matupplevelse. Vi kan garantera att dina gäster kommer att minnas festen och de goda smakerna i flera år framöver.

Vi har catering i hela Norrtälje och dess omnejd

Ska du ha företagsfesten, eventet eller bröllopet i Rimbo, Hallstavik, Grisslehamn, Östhammar eller någon annanstans i närheten av Norrtälje? Oavsett var tillställningen hålls är vi redo att servera dina gäster en matupplevelse de sent kommer att glömma. Vi är en cateringfirma som sticker ut. Exempelvis har vi som regel att vi oavsett uppdrag alltid följer med, levererar och serverar maten, så kan du fokusera på annat i festen. Kontakta oss idag för catering till din fest.

Kontakta oss

Exempel på vår catering

Vi arbetar endast med råvaror av högsta kvalitet och kan erbjuda ett brett utbud av mathantverk. Korv, gris, hamburgare, desserter, ja, dina gäster kommer definitivt att uppskatta maten.

Vår catering

Vi erbjuder catering åt olika events

Bröllop

Är den speciella dagen nära? Självklart vill du då att allting ska vara hundraprocentigt inför bröllopet, speciellt maten som är en viktig del av det. låt oss sköta catering av maten och ge dina nära och kära som närvarar i den minnesvärda dagen en matupplevelse de kommer att minnas i flera år framöver.

Grillfest / grillbuffé

Har du tänkt hålla en större grillfest ute i gården? Vi står till förfogande och har ett gediget utbud av goda och smakrika mathantverk som gästerna kommer att njuta av och uppskatta. Njut av våra egengjorda korvar och övriga mathantverk som vi har gjort.

Företagsfest / konferenser

Ska företaget hålla den årliga konferencen eller är det dags för en större fest med samtliga anställda? Få dina medarbetare att känna sig uppskattade med att låta oss tillaga och servera våra goda och läckra mathantverk. Vi gör allt från att ordna tilltugg till minglet till att laga huvudrätterna och desserterna.