Kocken & Grisen

Våra vänner

Under våra år har vi samlat på oss så många vänner som vi vill dela med oss av. Så i denna del av vår hemsida vill samla våra vänner som vi vill rekommendera till er! Vi har valt att dela upp dem i två grupper:

Festlokaler: Perfekt till dig som planerar fest men ännu inte bestämt er för vart ni vill ha festen!

Samarbeten: Perfekt för dig som vill se vilka vi jobbar med och rekommenderar.

Festlokaler

Stridsby Gård – Vacker bröllopsloge

Stridsby Gård är en fantastiskt vacker gård ute på Väddö! Gården har anor från 1700-talet och ägs av Örjan & Åsa. Deras vision är att Stridsby gård ska vara en härlig plats att komma till – både för människor och för djur. Deras vackra nyrenoverade loge går att hyra som festlokal och passar perfekt som lantligt bröllop!

Läs mer om Stridsbygård

Stjärnholms Gård – Loge nära Norrtälje

Stjärnholm är en liten herrgård från 1700-talet, vackert inbäddad vid Erkens södra strand i storslagen Roslagsnatur. Gården ligger endast 10 minuter norr om Norrtälje. Gården drivs av Martin Johansson och en stilfullt renoverad loge som är perfekt för stora bröllop och fester. Logen rymmer fler än 100 gäster och har en väldigt extremt fin bar!

Läs mer om Stjärnholms Gård

Näset Rådmansö – Mäktig festlokal

Mitt i Roslagen, på Rådmansö, ligger Näset, en nybyggt rymlig lada med unika möjligheter. I ladan finns en fantastiskt stor och ljus övervåning. Taket har valvformade limträbalkar och  vilket ger lokalen en unik rymlighet och öppenhet, vita väggar och vackert trägolv.

Näset drivs av Lena och Marcus.

Läs mer om Näset

Imperiet Industries - Nöjespalatset i Norrtälje 

Fantastisk festlokal i Norrtälje! Imperiet har en häftig atmosfär och rymmer ca 60 sittplatser. Perfekt för event, fest eller konferens. Imperiet erbjuder även ölprovningar och quiz på öl från eget bryggeri.

Läs mer om Imperiet

Westmans – Din trädgård blir festlokal

Westmans sortiment spänner från röda mattan till tältet, från möbler och kuvert till bordsdekoration, barer och teknik. Westmans produkter håller riktigt hög kvalité och självklart ingår disk, tvätt och rengöring i priset när du hyr av oss.

Om ni anlitar Kocken & Grisen har ni dessutom rabatt på ert hyrgods från Westmans.

Läs mer om Westmans

Venuu – Boka din eventlokal!

Venuu är Sveriges största bokningstjänst för eventlokaler. På plattformen finns ett brett urval av lokaler med bra bilder och beskrivningar. Med hjälp av sökfunktionen hittar du snabbt det du behöver och kan enkelt boka en lokal för kommande möte, fest, bröllop eller annan typ av tillställning. Alltid till bästa pris.

Läs mer om Venuu

Samarbeten

Creative Celebrations - Dekor och eventplanering i Roslagen

Vi på Creative Celibrations arbetar med dekor och eventplanering för både företag och privatpersoner.  Vår filosofi är att alla livets stunder ska firas och vi hjälper dig gärna med både stora och små event. 

Läs mer om Creative Celebrations

Westmans – Hyrgods

Westmans sortiment spänner från röda mattan till tältet, från möbler och kuvert till bordsdekoration, barer och teknik. Westmans produkter håller riktigt hög kvalité och självklart ingår disk, tvätt och rengöring i priset när du hyr av oss.

Om ni anlitar Kocken & Grisen har ni dessutom rabatt på ert hyrgods från Westmans.

Läs mer om Westmans

Roslagsbageriet

Roslagsbageriet drivs av bagaren och entreprenören Tomas Person. Vi använder oss alltid av Roslagsbageriet både när det gäller matbröd och bröllopstårtor. Bra råvaror, jämn hög kvalitét, långa liggtider som gör att de naturliga smakerna i degen kommer fram. Bageriets goda surdegsbröd med riktig surdeg bakas i riktiga stenugnar!

Läs mer om Roslagsbageriet

Mia Lewell – Fotograf

Mia Lewell är en fotograf utöver det vanliga. Med fokus på känslan, det spontana, stämningen och ögonblicken förevigar Mia er gärna. Mia är en personlig fotograf från Norrtälje som erbjuder mycket mer än bara bröllopsfotografering. Vi har jobbat tillsammans och rekommenderar Mia varmt till alla som söker en bra fotograf.

Läs mer om Mia Lewell

The Social Bar – En cocktailbar på hjul

Ta din fest till en helt ny nivå med The Social Bar – en elegant cocktailbar där en professionell bartender gör otroligt goda cocktails. Vi har varit på bröllop där The Social Bar står för drinkarna och vi vet hur mycket det samlar gästerna och vet vilken feststämning det skapar. Kika in deras hemsida och hör av er till oss om ni vill ha en bar utöver det vanliga!

Läs mer om The Social Bar

Roslagens bästa musteri!

Norrtelje Musteri är så mycket mer än bara ett musteri. Katarina Holmberg bemöter dig alltid personligt och positivt. Verksamheten präglas av ledorden Glädje – Kvalitet – Hållbarhet som genomsyrar allt de gör. Vi har ett långt och bra samarbete tillsammans med våra vänner på Norrtelje Musteri!

Läs mer om Norrtelje Musteri

OFYR – Våra älskade vedeldade grillar!

Vi älskar våra OFYR-grillar! Sedan vi fick vår första OFYR-grill har våra grillfester nått nya höjder. Att grilla runt en OFYR-grill tilltalar alla sinnen. Den levande elden, dofterna, smakerna och gemenskapen. Vill du också ha en OFYR? Hör av dig till oss så hjälper vi dig! 

Läs mer om OFYR

Jakt är Jakt – Youtube-kanal

Jakt är Jakt är Skandinaviens största jaktklubb. Daniel Tottie är en av profilerna hos Jakt är Jakt och medverkar främst på deras matlagningsfilmer som heter: ”Vilterian!” Vilterian är även en egen Youtube-kanal.

 

Läs mer om Jakt är Jakt

Evenemangskompaniet – Event

Evenemangskompaniet drivs av entreprenören Magnus Jakobsson. Kocken och Grisen har sedan starten haft ett unikt samarbete med evenemangskompaniet och levererat grillfester och julbord ”utöver det vanliga”! Är du på jakt efter ett eventbolag som ordnar personliga och proffsiga event så är Evenemangskompaniet rätt val för dig.

Läs mer om Evenemangskompaniet

Swedish Wild – Viltleverantör

Swedish Wild är experter på viltkött! Swedish Wild vänder sig framförallt mot privatpersoner som kan köpa viltkött på deras närhandel för hemleverans. Vi samarbetar med Swedish Wild och köper en stor del av vårt viltkött från dem!

Läs mer om Swedish Wild

Väddö Gårdsmejeri – Leverantör

Väddö Gårdsmejeri är Roslagens egna mejeri och ett av få lokala gårdsmejerier i Sverige. Vi har ett långt samarbete tillsammans med Väddö Gårdsmejeri och fullkomligt älskar deras burgarcheddar och deras eldost är ett givet val på grillen!

 

Läs mer om Väddö Gårdsmejeri

Roslagskött – Köttleverantör

Roslagskött är en grisgård i Roslagen som drivs av familjen Pettersson; Perra, Åsa och Jenny. Roslagskött är kända för sin goda djurhållning och sin exeptionella kvalitet på kött. Vi använder oss av Roslagskött både när det ska grillas eller göras salami. 

Läs mer om Roslagskött

Frans August – Tältbyggare!

Frans August levererar förstklassiga tältlösninar av högsta kvalitet. Frans August jobbar med allt från partytält till stora mässhallar och kan få ett tält att kännas som ett slott ifrån insidan! Vi har jobbat med varandra i flera år och är alltid sjukt nöjda!

Läs mer om Frans August

Eventmarket – Sökportal för events

Kocken & Grisen är medlemmar på Eventmarket – Sökportalen sam samlar Sveriges främsta artister, cateringföretag, festlokaler och hela event-, mötes- & upplevelsebranschen!

Läs mer om Eventmarket

Blomsterbutiken Fröken Knopp

Med bas i Norrtälje levererar Fröken Knopp blombuketter och sorgbinderi i världsklass. 

Läs mer om Fröken Knopp