Kocken & Grisen

EXKLUSIV MATUPPLEVELSE - CATERING & GRILLBUFFÉ I STOCKHOLM

Smakrikt och experimenterande mathantverk i Roslagen

Oförglömlig catering av Kocken & Grisen, för dig som ska anordna en större grillfest, företagsevenemang eller andra slags event! I vårt kök i Roslagen flödar ständigt kreativiteten. Samtliga mathantverk är framtagna under år av experimenterande och är älskade inslag i våra grillfester och event! Vi erbjuder catering till grillfester och bröllop i Täby, Sollentuna och andra områden i Stockholm. Allt från lufttorkade hantverkskorvar och fint grillat kött till smakfulla tilltugg.

Kontakta oss för catering

Bröllop eller event i Stockholm? Med vår catering får gästerna en underbar matupplevelse

Ska du ordna en företagsfest, ett event, en grillbuffé eller ett bröllop? Då har du kommit rätt! Kocken och Grisen erbjuder catering i Stockholm och vi är redo att göra din fest till en riktig höjdpunkt. Vi på Kocken & Grisen älskar mathantverk och tillagar dem med gott om kärlek, passion och omsorg med endast de bästa råvarorna, vilket bäddar för goda smaker under hela tillställningen, med andra ord en matupplevelse. Vi kan garantera att dina gäster kommer att minnas festen och de goda smakerna i flera år framöver.

Vi har catering i hela Storstockholm

Ska du ha företagsfesten, eventet eller grillbuffén i Täby, Danderyd, Sollentuna eller någon annanstans i Stockholm? Oavsett var i Stockholm tillställningen hålls är vi redo att servera dina gäster en matupplevelse de sent kommer att glömma. Vi är en cateringfirma som sticker ut. Exempelvis har vi som regel att vi oavsett uppdrag alltid följer med, levererar och serverar maten, så kan du fokusera på annat i festen. Kontakta oss idag för catering till din fest.

Kontakta oss

Exempel på vår catering

Vi arbetar endast med råvaror av högsta kvalitet och kan erbjuda ett brett utbud av mathantverk. Korv, gris, hamburgare, desserter, ja, dina gäster kommer definitivt att uppskatta maten.

Kött som ska tillagas Kocken och grisen för catering i Stockholm

Kött & chark av högsta kvalitet för catering till din tillställning

Catering för din grillfest i Stockholm - Kocken och grisen

Vår grillbuffé är det självklara valet för en lyckad grillfest i Stockholm

Matupplevelse för dig i Stockholm - Kocken och grisen

En underbar matupplevelse för dig i Stockholm

Gott tilltugg till ditt event i Stockholm - Kocken och Grisen

Tilltugg och massa smakrika delikatesser i vår catering

Frågor och svar om vår catering

Vad erbjuder Kocken och Grisen för Catering i Stockholm?

Kocken och Grisen erbjuder exklusiv catering i Stockholm. Vi specialiserar oss på att skapa oförglömliga matupplevelser för alla typer av evenemang, inklusive bröllop, företagsevenemang och grillfester. Vårt team av professionella kockar använder endast de bästa råvarorna för att tillaga våra rätter, vilket garanterar att dina gäster kommer att njuta av varje bit.

Vilka typer av mat kan jag förvänta mig från er catering i Stockholm?

Vår catering i Stockholm inkluderar ett brett utbud av rätter. Vi erbjuder allt från lufttorkade hantverkskorvar och fint grillat kött till smakfulla tilltugg. Vi kan också skräddarsy en meny baserad på dina specifika behov och önskemål.

Kan jag beställa catering för ett bröllop eller event i Stockholm?

Absolut! Vi erbjuder catering för alla typer av evenemang i Stockholm, inklusive bröllop och företagsevenemang. Vårt team kommer att arbeta nära dig för att förstå dina behov och skapa ett minnesvärt evenemang.

Vilka områden i Stockholm erbjuder ni catering till?

Vi erbjuder catering runtom i hela Stockholm. Oavsett var ditt evenemang hålls i Stockholm, är vi redo att leverera en oförglömlig matupplevelse till dina gäster.

Hur kan jag beställa catering från Kocken och Grisen?

Att beställa catering från oss är enkelt. Du kan kontakta oss direkt via formuläret i hemsidan eller ringa oss på 070-859 46 41 för att diskutera dina behov. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en oförglömlig matupplevelse för ditt nästa evenemang i Stockholm.

Varför ska jag välja Kocken och Grisen för catering i Stockholm?

Vi på Kocken och Grisen är kända för vår passion för mat och vår strävan efter perfektion. Vi erbjuder inte bara läckra rätter, men också en service som är oöverträffad. Vår catering i Stockholm är mer än bara mat - det är en upplevelse som dina gäster kommer att minnas länge och kommer vara omtalad en lång tid framöver.

Vår catering

Vi erbjuder catering åt olika events

Bröllop

Är den speciella dagen nära? Självklart vill du då att allting ska vara hundraprocentigt inför bröllopet, speciellt maten som är en viktig del av det. låt oss sköta catering av maten och ge dina nära och kära som närvarar i den minnesvärda dagen en matupplevelse de kommer att minnas i flera år framöver.

Grillfest / grillbuffé

Har du tänkt hålla en större grillfest ute i gården? Vi står till förfogande och har ett gediget utbud av goda och smakrika mathantverk som gästerna kommer att njuta av och uppskatta. Njut av våra egengjorda korvar och övriga mathantverk som vi har gjort, allt för att din grillbuffé ska vara lyckad.

Företagsfest / konferenser

Ska företaget hålla den årliga konferensen eller är det dags för en större fest med samtliga anställda? Få dina medarbetare att känna sig uppskattade med att låta oss tillaga och servera våra goda och läckra mathantverk. Vi gör allt från att ordna tilltugg till minglet till att laga huvudrätterna och desserterna.

Våra menyer

Vi har menyerna och menypaketen för din fest

Vi har själva skrivit alla våra menyer. Tillsammans har vi en imponerande mängd erfarenhet och kreativitet som alltid inspirerar oss. Vi utformar våra menypaket med utgångspunkt i vad våra kunder efterfrågar.

Menyer 2023