Kocken & Grisen

EXKLUSIV CATERING I UPPSALA

Smakrikt och experimenterande mathantverk i Roslagen

Oförglömlig catering av Kocken & Grisen, för dig som ska anordna en större grillfest, företagsevenemang eller andra slags event! I vårt kök i Roslagen flödar ständigt kreativiteten. Samtliga mathantverk är framtagna under år av experimenterande och är älskade inslag i våra grillfester och event! Vi erbjuder catering till grillfester och bröllop i Uppsala och dess omnejd som exempelvis Knivsta, Säby och Gottröra. Allt från lufttorkade hantverkskorvar och fint grillat kött till smakfulla tilltugg.

Kontakta oss för catering

Bröllop eller event i Uppsala? Med vår catering får gästerna en underbar matupplevelse

Ska du ordna en företagsfest, ett event, en grillfest eller ett bröllop? Då har du kommit rätt! Kocken och Grisen erbjuder catering i Uppsala och vi är redo att göra din fest till en riktig höjdpunkt. Vi på Kocken & Grisen älskar mathantverk och tillagar dem med gott om kärlek, passion och omsorg med endast de bästa råvarorna, vilket bäddar för goda smaker under hela tillställningen, med andra ord en matupplevelse. Vi kan garantera att dina gäster kommer att minnas festen och de goda smakerna i flera år framöver.

Vi har catering i hela Uppsala och dess omnejd

Ska du ha företagsfesten, eventet eller bröllopet i Gränby, Knivsta, Säby, Gottröra eller någon annanstans i närheten av Uppsala? Oavsett var i Uppsala tillställningen hålls är vi redo att servera dina gäster en matupplevelse de sent kommer att glömma. Vi är en cateringfirma som sticker ut. Exempelvis har vi som regel att vi oavsett uppdrag alltid följer med, levererar och serverar maten, så kan du fokusera på annat i festen. Kontakta oss idag för catering till din fest.

Kontakta oss

Exempel på vår catering

Vi arbetar endast med råvaror av högsta kvalitet och kan erbjuda ett brett utbud av mathantverk. Korv, gris, hamburgare, desserter, ja, dina gäster kommer definitivt att uppskatta maten.

Kött & chark på skärbräda - Kocken & grisen

Kött & chark av högsta kvalitet för catering till din tillställning

Grillad mat av Kocken & grisen i Uppsala

Ditt val för en lyckad grillfest i Uppsala

Grillad mat - Kocken & grisen

En svårslagen matupplevelse för dig i Uppsala

Delikatesser på serveringsbräda - Kocken & grisen

Tilltug och massa smakrika delikatesser i vår catering

Frågor och svar om vår catering

Vad för Catering erbjuder Kocken och Grisen i Uppsala?

Vi på Kocken och Grisen erbjuder exklusiv catering i Uppsala samt en underbar matupplevelse. Vår specialitet är att skapa oförglömliga matupplevelser för alla tänkbara typer av evenemang som exempelvis bröllop, företagsfester och grillfester. Vårt team av professionella och erfarna kockar använder endast de bästa råvarorna för att tillaga de rätter och delikatesser vi serverar, vilket innebär att dina gäster njuter av varje bit.

Vad för typ av mat kan jag förvänta mig av er catering i Uppsala?

Vår catering i Uppsala och dess omnejd omfattar ett brett utbud av rätter. Kocken och Grisen erbjuder catering av allt från lufttorkade hantverkskorvar samt fint grillat kött till smakfulla tilltugg. Vi kan även erbjuda dig som kund att skräddarsy en meny baserad på dina specifika behov och önskemål för tillställningen.

Kan jag beställa catering för ett bröllop eller event i Uppsala?

Definitivt! Vi på Kocken och Grisen erbjuder catering för alla tänkbara typer av evenemang i Uppsala, inklusive bröllop och företagsevenemang och företagsfester. Vårt team arbetar nära dig för att förstå dina behov så att vi skapa ett minnesvärt evenemang.

Vilka områden i Uppsala erbjuder ni catering till?

Vi erbjuder catering runtom i hela Uppsala. Oavsett var i Uppsala ditt evenemang ska hållas, står vi till förfogande att leverera en oförglömlig matupplevelse till dina gäster.

Hur kan jag beställa catering från Kocken och Grisen?

Att beställa catering från oss är enkelt. Antingen kan du kontakta oss direkt via formuläret i hemsidan alternativt ringa oss på 070-859 46 41 för att närmare diskutera dina behov. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en oförglömlig matupplevelse för ditt nästa evenemang i Uppsala.

Varför ska jag välja Kocken och Grisen för catering i Uppsala?

Vi på Kocken och Grisen är kända för vår passion för mat. Vi strävar alltid efter perfektion. Vi erbjuder inte enbart läckra rätter, men även en oöverträffad service. För oss är catering mer än bara mat - det är en upplevelse som du och dina gäster kommer att minnas länge och lär vara omtalad en lång tid framöver.

Vår catering

Vi erbjuder catering åt olika events

Bröllop

Är den speciella dagen nära? Självklart vill du då att allting ska vara hundraprocentigt inför bröllopet, speciellt maten som är en viktig del av det. låt oss sköta catering av maten och ge dina nära och kära som närvarar i den minnesvärda dagen en matupplevelse de kommer att minnas i flera år framöver.

Grillfest / grillbuffé

Har du tänkt hålla en större grillfest ute i gården? Vi står till förfogande och har ett gediget utbud av goda och smakrika mathantverk som gästerna kommer att njuta av och uppskatta. Njut av våra egengjorda korvar och övriga mathantverk som vi har gjort.

Företagsfest / konferenser

Ska företaget hålla den årliga konferencen eller är det dags för en större fest med samtliga anställda? Få dina medarbetare att känna sig uppskattade med att låta oss tillaga och servera våra goda och läckra mathantverk. Vi gör allt från att ordna tilltugg till minglet till att laga huvudrätterna och desserterna.

Företagscatering Uppsala

Vi förvandlar dina företagsevenemang i Uppsala till oslagbara gastronomiska upplevelser. Oavsett vilken typ av företagshändelse du planerar, är vi här för att se till att dina gäster går hem med minnen av fantastisk mat och enastående service.

Konferens

Planerar du en konferens i Uppsala och behöver mat som både imponerar och ger energi? Vårt dedikerade team förstår vikten av att servera måltider som matchar den höga kaliber av ditt evenemang. Våra menyer är noga utformade för att hålla dina deltagare fokuserade och engagerade, från morgonens första kaffe till den avslutande middagen.

Kickoff

Starta ditt företags nästa kapitel med en kickoff att minnas. Oavsett om det är en produktlansering, teambuilding-event eller en ny säsong, är vår catering i Uppsala redo att sätta rätt ton. Låt oss skapa en meny som speglar din vision och inspirerar ditt team till storhet.

Företagsfest

Ingenting säger uppskattning som en välplanerad företagsfest. Låt oss hjälpa dig att hylla dina anställdas hårt arbete och prestationer med en fest som överträffar alla förväntningar. Med Kocken och Grisen vid din sida, kan du förvänta dig en natt fylld av utsökta rätter, perfekt presenterade och serverade.

Jubileum

Markera ditt företags stora milstolpar med den äran de förtjänar. Ett jubileum är en tid för reflektion, uppskattning och framför allt, firande. Låt oss hjälpa dig att göra ditt nästa jubileumsevenemang i Uppsala minnesvärt med en cateringupplevelse som återspeglar ditt företags framgång och tradition.

Våra menyer

Vi har menyerna och menypaketen för din fest

Vi har själva skrivit alla våra menyer. Tillsammans har vi en imponerande mängd erfarenhet och kreativitet som alltid inspirerar oss. Vi utformar våra menypaket med utgångspunkt i vad våra kunder efterfrågar.

Menyer 2023