Kocken & Grisen
Om oss
VI JOBBAR MED MATUPPLEVELSER OCH MATHANTVERK I ROSLAGEN
Vi har alltid varit en annorlunda cateringleverantör. Vi är inte som andra, vi vill vara en matupplevelse-leverantör! Det viktigaste för oss är att vi alltid själva är med på våra uppdrag grillar och serverar. Vi är även specialister på mathantverk! Våra lufttorkade charkuterier har blivit prisbelönta och är oerhört populära. Mer om detta kan du hitta under fliken "Mathantverk".
Daniel Tottie, 38 år
Namn: Daniel Tottie
Bor: I Norrtälje tillsammans med sambo, ett barn och två katter
Intressen: Matlagning, jakt, charkuterier, bågskytte, bågjakt och jaktresor
Utbildning: Globens Hotell och Restaurangskola, Köksmästareutbildning hos Restaurangakademin, Eldrimners fördjupning i Lufttorkade Charkuterier
Yrkeserfarenheter: Restaurang Gotland, Gute Grill, El Diablo, Edblad i Gåsvik, Fejans Skärgårdskrog och många fler
Meriter: Köksmästare för Guide Michelinkrogen Restaurang Gotland, lagat mat i TV4 Nyhetsmorgon 2011 och 2012, Nobellefterfesten 2014, 2022 och 2023, årets företag i Väddöbygden 2024
Roll på Kocken och Grisen: Verkställande direktör, kundkontakt, mathantverksansvarig, festplanering, personalplanering, logistik, sociala medier, grillmästare och mycket mer.
Marcus Backman, 37 år
Namn: Marcus Backman
Bor: I Hammarstrand tillsammans med sambo, två barn och två hundar
Intressen: Matlagning, jakt, fiske, alpinsport och hundar
Utbildning: Restaurangskolan i Åre
Yrkeserfarenheter: F12, Grill, Såstaholm, Skåvsjöholm, Aqua och Fejans Skärgårdskrog och många fler
Merieter: Köksmästare för Fejan som fick utmärkelse i White Guide, Nobellefterfesten 2022 och 2023, årets företag i Väddöbygden 2024
Roll på Kocken och Grisen: Kundkontakt, cateringansvarig, bröllopsplanering, personalplanering, grillmästare, ansvarig för maskiner, fordon och mycket mer.